Velká Foto soutěž – zapečené brambory se zeleninou a sýrem


Podpořte článek sdílením!

Sdílejte toto video na svém facebooku, přidejte Vaše foto zapečených brambor, napište sem do komentářů, že jste článek sdíleli a vyhrajte VELKOU kloubní výživu El-Elástico!

Na přípravu pro 2 budete potřebovat:

  • 2 papriky
  • 1 rajče
  • 2 mrkve
  • 3 brambory
  • 1 cibuli
  • 250g eidamu
  • pepř
  • sůl
  • olivový olej

Postup:

Zeleninu pokrájejte na drobno – nasypte do zapékacího hrnce. Opepřete, osolte a přidejte decentně olivového oleje. Promíchejte a dejte do trouby na 180 stupňů. Po 30 minutách vytáhněte a posypte sýrem. Vše pečte dalších 30 minut.

Zařaďte se do FOTO SOUTĚŽE! 3 vítěze za propagaci tohoto receptu oznámím v komentářích příští týden ve středu 20.1. Sdílejte video a přidejte svou fotku zapékaných brambor se sýrem, napište sem do komentářů, že jste článek sdíleli. Vyhrajte kloubní výživu El-Elástico, se kterou se Vám bude na nový rok lépe dostávat do formy.

 

Komentáře
Celý článek
Zpět

Diskuze k tématu

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    337
  1. Jaroslav

    Anděli, vy jste anděl! Konečně supr bezmasé jídlo, před lety jsem objevil ratatouile, nevím, zda to píšu správně, ale díky za novinku.
    Já rozpálím zapékací mísu na 250 stupňů a pak pokračuju 30 min. se zeleninou. Půlku množství sýra pak zamíchám do prohřáté směsi a zbytek přijde nahoru. Zapékám ještě asi 15-20 min.
    Veškeré suroviny váží cca 1 250 g, z toho brambory byly 350 g. Poměr skvělý.
    Ještě jednou DÍÍÍKY!
    Jarda Jarouš

  2. 331
  3. 330
  4. Bc. Martina Krausová

    Krásné dobré ráno, recept jsem uvařila hned ráno se snídaní, a musím říct, že mě to moc bavilo.:-)
    Vypadá a voní to úžasně, už se těším, až ochutnám.
    Mám ho i na svém facebooku. Určitě bude ostatní v novém roce inspirovat k zdravému vaření.:-)
    Foto v příloze. PS Vaříme s vášní, jíme s láskou! 🙂 Martina Krausová

  5. 329
  6. 328
  7. Jana

    Mám dotaz na nějakého chenika – potravináře. Kdesi jsem četla, že je možné tepelně zpracovávat bez nějakých vedlejších škodlivin jen sýr ementál. Je toto tvrzení opodstatněné, nebo máme opravdu širší výběr? Jinak se těším na tu dobrotu, už se mi sbíhají sliny na jazyku!

  8. 327
  9. 325
  10. Marie

    Taky miluji zapecene,-cokoli,fr.brambory nejvíce.Souhlasim,že jsou to sacharidy ale v tomto případě o úbytek jde spíše v souvislosti s výhrou.M..

  11. 324
  12. Jana Fašiangová,Jeseník

    Dnes mám zapečenou kapustu s mletým a sýrem,a zítra bych ráda tyto brambory se zeleninou a sýrem.Miluju takováto jídla.Přeji všem dobrou chuť FA

  13. 323
  14. 322
  15. Dana Nováková

    Když já jsem jak závodní auto.Rychlá,ale nevydržím.“Musím,musím,mněla bych.“Vypadá receptík dobře.

  16. 321
  17. anna

    Robievam takto zeleninu veľmi často, nakoľko je to ľahkostraviteľné jedlo, alebo na odľahčenie.