Sirup agávový. Stále lepší než cukr a rozpustí se i zastudena. Pár lžiček a získáte energii

Agávový sirup se výborně hodí do kávy nebo čaje.

Sladíte stále zastaralou metodou bílým cukrem? Využijte jiné možnosti slazení. Objevte rozmanitost chutí různých druhů sladidel a vyberte si tu, která Vám vyhovuje nejlépe.

Každý občas něco sladíme. Někdo kávu, čaj nebo cokoliv, čemu potřebujeme přizpůsobit chuť do příjemnějších podob.

Na trhu existují různé varianty kaloricky nulového slazení, ale bohužel chuťově je to stále nedobrá varianta – stévie, umělá sladidla, erythriol,…

Zdraví prospěšná konzumace pro průměrně sportujícího jedince je 2-4 kávové lžičky / denně.

Proč? 

Protože oproti cukru:

  • nezvedá inzulín
  • má nízký glykemický index

 

Celý článek
Zpět

Diskuze k tématu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *